FLAŞ

...TÜRKİYE'NİN EN İYİ 2.BELEDİYE BAŞKANI VE BELEDİYESİ AĞRI OLDU...


...TÜRKİYE'NİN EN İYİ 2.BELEDİYE BAŞKANI VE BELEDİYESİ AĞRI OLDU...

KISA ZAMANDA YAPTIĞI YATIRIMLARLA , SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HALKA AÇTIĞI MÜTEVAZİ GÖNLÜYLE 81 İLDE 2. BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI HAK EDEN
HASAN ARSLAN ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR....

Bu güne kadar üstlendiği tüm görevleri (AĞRI SAĞLIK MESLEK LİSESİ, EĞİTİMSEN AĞRI SENDİKA BAŞKANLIĞI ve A.K.P AĞRI İL BAŞKANLIĞI) büyük özveri ve emekle ifa ederek başarıda zirve yapan)Ağrı Belediye başkanı Hasan ARSLAN Türkiye Sıralamasında Yerel Seçimlerin yaklaştığı Ülkemizde 81 İl ve İlçeleri arasında 2. Sırada Yer aldı.
Yükselen ses Haber ve Aktüel Dergisinin yaptığı anket ve araştırmaya göre Türkiye'nin en başarılı İlve İlçe Belediyeleri arasında Ağrı Ankara Büyük Şehir Belediyesinin ardından 2. Başarılı Belediye olarak belirlendi.
2014 yılında yapılacak yerel seçimler öncesinde Yükselen ses Haber ve Aktüel Dergisinin yaptığı 4 yıllık sürede Belediye Başkanlarının 4 kritere göre yapılan araştırma sonunda Ankara Büyük Şehir Belediyesi yüzde 77 oranıyla birinci, Ağrı Belediyesi yüzde 76' lık bir başarı oranıyla Türkiye'de 2. sırada yer aldı.
Yapılan Anket ve araştırmada 1-Belediye Başkanlarının Kapılarını Halka açıp açmadıkları, 2-Halka karşı mütevazi olup olmadıkları, 3-Başkanların döneminde yapığı çalışmalar ve 4- Başkanların diğer görevleri konusunda hakla karşı sorumlulukları baz alındığı açıklandı.

Hiç yorum yok

Nefret söylemi içeren, kişileri rencide edici yorumlar yayınlanmayacaktır. Yorumların hukuki sorumluluğu yorum sahibine aittir.

28 Şubat davasında tutuklanan emekli generallere tahliye kararı!

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, 28 Şubat davası sanıklarının kalan cezaları kaldırıld...