FLAŞ

Ağrıda Altın Ödüllü Satranç Turnuvası Gerçekleştirildi





Ağrıda Altın Ödüllü Satranç Turnuvası Gerçekleştirildi
Ağrıda Altın Ödüllü Satranç Turnuvası Gerçekleştirildi
Eski Van Caddesine kurulan satranç standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İki gün devam eden turnuva sonucunda şampiyon olan Mülazim ÖZAYDIN adlı vatandaş altın ödülünün sahibi olurken, ilk altıya girenlere de...
Eski Van Caddesine kurulan satranç standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İki gün devam eden turnuva sonucunda şampiyon olan Mülazim ÖZAYDIN adlı vatandaş altın ödülünün sahibi olurken, ilk altıya girenlere de madalya ve kupa takdim edildi.
Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mehmetşafi ERİM; Bu hafta sonu dört farklı spor branşında turnuvalara ev sahipliği yaptık. 25 Bin Dolar Para Ödüllü Tenis Turnuvası, Minikler ve Yıldızlar Masa Tenisi Turnuvası, Eski Van Caddemizde Satranç Turnuvası ve karate-do Kuşak İmtihanı sınavı yapıldı. 4 etkinliğimizde birbirinden güzel oldu. Sporu kapalı alanlardan, açık alanlara taşımak istiyoruz.

19 Mayıs Bayramı kutlamalarında bunu gerçekleştirdik. Terziler caddesinde yaptığımız satranç turnuvası ile bu amacımıza ulaşmak için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Daha keyifli bir satranç turnuvası için belediyemiz ile görüşmelerde bulunduk, eski van caddesi gibi halkın yoğunlaştığı alanlara dev satranç alanları yapacağız. Kutlu Aktaş spor salonunda yapılan seçmelerden sonra finali caddede yaptık. Müsabakaya katılan bütün yarışmacıları tebrik eder, başarı elde edenleri kutluyorum dedi.

Hiç yorum yok

Nefret söylemi içeren, kişileri rencide edici yorumlar yayınlanmayacaktır. Yorumların hukuki sorumluluğu yorum sahibine aittir.

20 gündür haber alınamıyordu... Cesedi gömülü halde bulundu: 8 gözaltı

Sakarya’da 20 gündür kayıp olarak aranan yabancı uyruklu şahsın cansız bedeni, Erenler ilçesinde ağaçlık alanda toprağa gömülü halde bulundu...