FLAŞ

TORBALI SESİ GAZETESİ HABERİ ÇOK SERT VE SES GETİRECEĞE BENZİYOR


TORBALI SESİ GAZETESİ HABERİ ÇOK

SERT VE SES GETİRECEĞE BENZİYOR

 

Suat Aykol’a tepkiler çığ gibi

VEDAT AKSU
Geçmişte yaptığı açıklamalarla Torbalı medyası tarafından büyük eleştiriler alan Suat Aykol, yaptığı son değerlendirmede de aynı akıbete uğradı. Aykol’un açıklamaları, önce Torbalıspor yöneticilerinden sonra da Ağrılılar Derneği’nden kırmızı kart gördü
IMG_2835
Torbalı Devlet Hastanesi’nde laboravatuar teknikeri olarak 
çalışan Suat Aykol’un gazetelere verdiği açıklamalara tepkiler çığ gibi büyüyor. Devlet memuru olmasına rağmen Suat Aykol’un gazetelere yaptığı açıklamalara Torbalı Ağrılılar Derneği Başkanı Faruk Kuruş ve dernek yönetiminden de tepki geldi. “Torbalı’da zaten Ağrılılar Derneği var” ifadelerinde bulunan Faruk Kuruş, “Suat Aykol yaptığı açıklamalarda Torbalı Ağrılılar Birliğini kuracağını söylüyor. Torbalı’da herkes Ağrılılar Derneğini, bu derneğin üyelerini ve derneğin faaliyetlerini biliyor. Suat Aykol bu da yetmezmiş gibi önceki günde Torbalıspor’a el attı. Torbalıspor’un zaten mevcut bir yönetimi var ve oldukça da başarılılar” şeklinde konuştu.
“YETKİLİLER MÜDAHALE ETSİN”
Suat Aykol’un ne yapmaya çalıştığına anlam veremediğini kaydeden Başkan Faruk Kuruş, “Bir yandan siyaset yapıyor. Bir yandan spor kulüpleriyle ilgili açıklamalarda bulunuyor. Torbalıspor’u batırdığı için yönetimden ayrılan Suat Aykol şimdi neye dayanarak ‘Torbalıspor yönetiminde görev alırım’ açıklamalarında bulunuyor? Buradan Kaymakam Aydın Memük, Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu’ya sesleniyorum. Devlet memuru olan Suat Aykol sadece memurluk görevini yapsın. Facebook gibi sanal alem sitelerinde ülkenin sorunlarına çözüm üretmesin” ifadelerinde bulundu.
“MEMURLUK YAPSIN”
Torbalı Ağrılılar Derneği Başkanı Faruk Kuruş’a dernek yönetiminden de destek geldi. Derneğin yönetim kurulu üyesi olan Hayrettin Demirkaya, “Suat Aykol ortalığı bulandırmaya, insanları birbirine düşürmeye çalışıyor. Yaptığı açıklamalarda hedeflediği amacı anlayamadık bir türlü. Devlet memuru olmasına rağmen mesleğinden atılma pahasına yemeyim içmeyim gazetelere çıkayım derdinde. Şu anda Suat Aykol bölücülük yapıyor. Gittiğimiz bazı yerlerde Suat Aykol’un kendisini doktor olarak tanıttığını duyuyoruz. Suat Aykol siyaset ya da spor sevdasını bir kenara bırakarak devlet memurluğunu yapsın ve insanların arasını daha fazla bozmasın” diye eleştirilerde bulundu.
24 Kez G

Hiç yorum yok

Nefret söylemi içeren, kişileri rencide edici yorumlar yayınlanmayacaktır. Yorumların hukuki sorumluluğu yorum sahibine aittir.

Filistin'den İsrail açıklaması: Refah'a operasyon başlatacak

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine yönelik askeri operasyonunun önümüzdeki b...