FLAŞ

CANIM KIZIM ÖZLEM SENİNLE GURUR DUYUYORUM



CANIM KIZIM ÖZLEM SENİNLE GURUR DUYUYORUM BAŞARILARIN DEVAMINA!!!!....TİYATRO FESTİVALİ'NDE DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU
Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından öğrenciler arasında tiyatroyu sevdirmek amacıyla gerçekleştirilen 6. Liselerarası Tiyatro Festivali muhteşem finalle sona erdi.
13 lisenin katıldığı festivalde dereceye girenler belli oldu. Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Reşat Palaz, Mehmet Alp, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Törende Şehir Tiyatrosu oyuncuları kısa bir oyun sahneledi. Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müzik Grubu öğrencileri ise törende mini bir konser verdi. Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve Jüri Başkanı Tayfun Şengöz, jüri üyelerine plaket takdim etti.
13 lisenin yarıştığı festivalde çeşitli dallarda ödüller verildi. Manisa İsmet İnönü Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerin oynadığı “Yedi Kocalı Hürmüz” adlı oyun, ödüllere ambargo koydu. Yedi Kocalı Hürmüz” oyunu En İyi Oyun, En İyi Yönetmen, En İyi Dekor, En İyi Kostüm dallarında ödüllerin sahibi oldu. Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencilerinin “Dokuz Canlı” oyunu En İyi 2. Oyun seçilirken, Manisa Lisesi’nin “Medine” oyunuyla En İyi 3.Oyun seçildi. Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Sumru Eylem Gürhan, “Başkasının Ölümü” oyununda Ölüm rolüyle En İyi Bayan Oyuncu seçildi. Manisa Lisesi’nden Şefikcan Gül, “Medine” oyununda Mehmet rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. Turgutlu İnci Üzmez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden Gülistan Yapıcı “Töre” oyununda Nene rolüyle Umut Vaat Eden Bayan Oyuncu olurken, Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Muhammet Aliatmar, “Godot’u Beklerken” oyununda Pozzo rolüyle Umut Vaat Eden Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. Godot’u Beklerken ve Başkasının Ölümü oyunları ise Jüri Özel ödülüne layık görüldü. 28-29 ve 30 Mayıs tarihlerinde ise dereceye giren oyunlar yeniden sahnelenecek.

Hiç yorum yok

Nefret söylemi içeren, kişileri rencide edici yorumlar yayınlanmayacaktır. Yorumların hukuki sorumluluğu yorum sahibine aittir.

Özgür Özel ve Erdoğan görüşmesinin tarihi belli oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmenin 2 Mayıs Perşembe günü yapılacağı açıklandı. Erdoğ...